JEDÁLNY

Menu dňa 26.11.2018 – 01.12.2018

Obedové menu  cena  4- € ,

Polievka grátis v cene menu.

Objednávky na rozvoz tel. 0911 306 605, 0903 423 903 do 09:30

 

Pondelok :   26.11.2018 0.33l Rascová

  1. 120g  Bravčový  rezeň v cesnakovom cestíčku, zemiaky, šalát A1,3,7
  2. 120g  Kurací paprikáš, cestovina, uhorka  A,1,3,7        
  3. 120g  Vyp. syr, zemiaky, tat. omáčka A1.3,7
  4. 200g   Zeleninový  šalát s 3 druhy syra., dressing, tousty  A 1,3,7,

 

Utorok :       27.11.2018 0,33l Zeleninová s mrveničkou

  1. 120g  Guláš s diviny, knedľa  A1,3,7
  2. 120g Kurací rezeň v cestíčku, zemiakové pyré,  šalát A,1,3,7        
  3. 250g Furmanské halušky(kyslá smotana ,syr)opekaná slaninka A1.3,7
  4. 200g   Zeleninový šalát s kuracím mäsom ,syr, dressing, tousty A1,3,7

 

 Streda :      28.11.2018  0,33l Hrstková s párkom, chlieb

  1. 120g   Prírodný bravčový rezeň s hríbikovou omáčkou, tarhoňa A1,3,7
  2. 220g Vypr.kuracie stehno, ryža s kukuricou, kompót    A,1,3,7        
  3. 150g Čevabčiči, varené zemiaky, cibuľa, horčica A1.3,7
  4. 250g Cestovinový šalát so zeleninou a kuracím mäsom ,dressing A 1,3,7,

 

Štvrtok :      29.11.2018  Tekvicová

  1. 150g Bravčová cigánska, šošovicový prívarok A1,3,7
  2. 120g Kurací rezeň “Špecial“(pečený so smotanou), ryža A,1,3,7        
  3. 150g Bravčová restovaná pečienka, ryža, uhorka  A1.3,7
  4. 150g Syrovo- šampiňónový špíz, zemiaky, tat. om A 1,3,7,
  5. 220g Lekvárové parené buchty s makovou posýpkou A 1,3,7,

 

Piatok:        30.11.2018   0.33l Kapustovo rajčinová

  1. 120g Bravčový černohorský rezeň, opekané zemiaky, šalát  A1,3,7
  2. 120g Kuracie kúsky s čínskou zeleninou, ryža  A,1,3,7      
  3. 150g Hrachová kaša, opekaná klobása, chlieb    
  4. 120g Vyp. syr, zemiaky, tat. omáčka A1.3,7

     

                                                                                                      

 

Sobota:        01.12.2018   0.33l Vývar s cestovinou

  1. 120g Vyp. kurací rezeň, ryža s hráškom , šalát  A1,3,7

 

 

 

 

 

Alergény-1.obilniny obsahujúce lepok,2.Kôrovce 3.vajcia 4.ryby 5.arašidy 6.sója 7.mlieko 8.orechy 9.zeler 10.horčica 11.sézam12.siričitany13.vlčí bôb14.mäkkýše 15.cesnek  

Zodpovedný vedúci Miloš Bartek      www.penzionmlyn.sk